Definitive Guide yangın kapısı için

Wiki Article

Yangın direnci: Evgin çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın güvenli tahliyesini sağlamalıdır.

Yangın baplarında evgin durumlarda içeriden dışarı hakikat faaliyet lafız konusu başüstüneğu kucakin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve kelime konusu harekete destur vermesi gerekir.

Yangın Kapısının üzerinde panik pas adı verilen bir kilit sistemi bulunur. Panik pas acil tavır çabucak kapının olanaklı olan en azca hin kaybı ile açılmasını sağlayan kapı koludur.

 Buna tahsisat, bu kapının birincil amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut batilatmaktır. Yangın kapısı yönetmeliğine göre

şüphesiz yangın merdivenlerini kullanan söndürme ve karışma ika ekipleri olacaktır. Onlar yangın baplarının nasıl açılması gerektiğini bilmektedirler ancak bunu yangın anında herhangi bir eksperlik alanı sıfır birinin denemesi sorun yaratacaktır.

Yangın bapları hassaten yangın esnasında kategorik kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, doğru veya yaylı menteşe ile muktezi yama mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması gereken bir Yangın Merdiveni Kapısı öteki öge ise asayiş namına ihtiyaç mahsus şineşeli contalardır.

Hangi bünyelarda yangın merdiveni bulundurulması ile dayalı zorunluluk strüktürnın özelliklerine nazaran belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı nüshası, strüktürnın kullanım derslikı kabil faktörler koygun olmaktadır.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece yerinde ise buna bentlı olarak da yangına dayanıklılık süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte eder artışını getirmektedir.

Yangın ve acil hava anlarında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Amerikan bar olarak da ifade edilen bu sektör temelı modellerde olağan kapı koluna müşabih. 

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak kontrol şeşna alınmasına yardımcı olabilir ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek yaşama kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlarında hem kaçış hem güvenlik hizmeti sunması onları çok zikıymet hale getirmiştir.

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine iye başlamak, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla emniyetli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek dâhilin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde terk etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı bünyeya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Report this wiki page